Ochrana osobních údajů

I. Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Saunaprojekt s.r.o., IČ 27337855 se sídlem Mařanova 523 46312 Liberec 23. (dále jen: „správce“).
Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: Mařanova 523 46312 Liberec 23

Email: info@saunaproject.cz

Telefon: +420 602 106 762

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

Účelem zpracování osobních údajů je

vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje

po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle …. let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby

podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
zajišťující marketingové služby.

Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
Provozované služby, zajišťující marketingové a podpůrné služby

Google analytics – zaznamenává cookie a použití webu
Google Adwords – zaznamenává cookie a použití webu
Google nákupy – žádost o recenzi, zaznamenává email pokud odsouhlasíte v procesu objednávky
Heureka – zaznamenává konverze nákupu a email pro službu „Ověřeno zákazníky“
Zboží.cz – zaznamenává konverze nákupu a email
Sklik – zaznamenává cookie, použití webu, konverze nákupu

VI. Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. Odvolat souhlas můžete kdykoli ve svém vlastním účtu zákazníka.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zabezpečeného / šifrovaného přístupu na web, šifrování hesel zákazníků v databázi, pravidelných aktualizací systému, pravidelné zálohy systému.
Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Videoreportáž o naší společnosti

Sauny od společnosti SAUNA PROJEKT s.r.o. jsou originálním výrobkem. Žádná část sauny není vyrobena dopředu. Výroba sauny začíná až po detailním zaměření Vašeho prostoru a trvá maximálně 2 týdny.

Katalogy SaunaProjekt

Saunaproject od roku 2001 na českém trhu s tisícovkou spokojených zákazníků. Vyplňujeme moderní trendy a nápady zákazníků. Snažíme se vždy vyhovět s Vaším přáním. Vážíme jakéhokoliv nákupu u naší společnosti Saunaproject. Věřím, že naše spolupráce úspěšným předáním a koupí sauny nebo případných vybavení a doplňků nekončí.

Vyrábíme sauny s profesionální montáží, která by Vám měla bez problémů sloužit dlouhá léta. Životnost sauny je neomezená. Záleží však na způsobu užívání a ošetřování Vaší sauny. Jsem také majitel naší sauny od roku 2003 a sauna i přes četné užívání vypadá stále jako nová.

Naším cílem je pro Vás zrealizovat saunu nejvyšší kvality. Zárukou u nás servis nekončí, v případě problému zavolejte nebo napište i po záruce, abychom mohli správně a kvalifikovaně závadu odstranit s vynaložením minimálních nákladů pro zákazníka.

Martin Polívka – ředitel společnosti

Prodejna:

I

Virtuální prohlídka prodejny

Prohlídka prodejny
&

Kde nás najdete:

Praha 9 - Poděbradská 777/9a, 18200

Otevírací doba:

Po a St:   8:30 – 18:00

Út a Čt:   8:30 – 16:30

Pá:  8:30 – 16:00

+420 602 723 304

info@saunaproject.cz

Partnerské články:

PŮJČOVNA DODÁVEK PRAHA 9

Čeká vás dlouhá služební cesta? Potřebujete převézt těžký nábytek? Nebo jen potřebujete najít náhradní vůz za váš porouchaný automobil? Ve všech těchto a dalších případech je tu pro vás naše půjčovna dodávek a užitkových vozů do 3,5 tuny. Obraťte se na nás, v této...

číst více

Domácí sauny

Domácí sauny jsou rozrůstajícím se fenoménem, které se těší stále větší oblibě. Mají velké množství výhod. Jen vy sami si určíte, kdy se půjdete saunovat. Zvolíte aroma, jaké vám vyhovuje, a nemusíte brát ohled na ostatní. Snížit nebo zvýšit teplotu či vlhkost dle...

číst více

© 2017 – sauny-sauna.cz – Všechna práva vyhrazena, Mapa stránek, Ochrana osobních údajů